Slanghaspel gebouwd voor performance

Bijl & de Jong levert het kwalitatief sterke merk Reelcraft. Deze slanghaspels zijn robuust en zeer duurzaam. De Reelcraft haspels werken efficiĆ«nt en vergroten de veiligheid op de werkvloer. Bekend zijn de haspels ten behoeve van brandbestrijding, hogedrukreiniging of brandstoftoediening. Maar voor elke toepassing heeft Bijl & de Jong een slanghaspel beschikbaar, eventueel voor u […]

Bijl & de Jong levert het kwalitatief sterke merk Reelcraft. Deze slanghaspels zijn robuust en zeer duurzaam. De Reelcraft haspels werken efficiƫnt en vergroten de veiligheid op de werkvloer. Bekend zijn de haspels ten behoeve van brandbestrijding, hogedrukreiniging of brandstoftoediening. Maar voor elke toepassing heeft Bijl & de Jong een slanghaspel beschikbaar, eventueel voor u op maat gemaakt.
Haspels kenmerken zich door de aandrijving of bediening en materiaal. U kunt kiezen voor een mobiele, staande of hangende haspel. Haspels zijn uit te rusten met elektrische, pneumatische of hydraulische motor. Kijk bij onze producten en laat u verrassen door het grote aanbod van haspels en toebehoren.