Reelcraft haspels voor regio Rotterdam

Haspels Rotterdam

Een haspel is een praktisch hulpmiddel waaraan flexibele kabels, snoeren en slangen kunnen worden bevestigd. Dergelijke kabels zijn op deze manier in opgerolde toestand te bewaren, en snel en eenvoudig uit te rollen wanneer dat nodig is voor de uit te voeren werkzaamheden. Er bestaan verschillende soorten industriehaspels, en het gebruik ervan heeft een hoop voordelen. Bijl & De Jong, specialist in Reelcraft haspels, is gevestigd in Emmeloord en Raamsdonksveer en levert een groot aantal haspeltypes in de regio Rotterdam. U vindt bij ons dus altijd het juiste exemplaar voor uw productievloer, fabriekshal, werkplaats, garage of klus op locatie.

Slanghaspels in regio Rotterdam: ruim assortiment
Ons aanbod Reelcrafts omvat zo‘n honderd verschillende varianten, elk met hun eigen toepassingen, mogelijkheden en aandrijving. Het bekendst zijn de elektriciteitshaspels. Deze zijn doorgaans uitgerust met stopcontacten zodat een stroompunt kan worden gerealiseerd op plaatsen waar stroom niet direct voorhanden is. Naast dit soort verlengsnoeren leveren wij tevens industriehaspels die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld gas- en zuurstoftoevoer, hogedrukreiniging, brandstoftoediening en brandbestrijding. Daarbij kunt u kiezen voor uiteenlopende aandrijvingssystemen, zoals handgewonden, veergewonden, elektrisch, pneumatisch of hydraulisch. Er zijn bevestigingsmogelijkheden als staand en hangend, maar natuurlijk kunnen wij u eveneens helpen als u een mobiele slanghaspel of een kabelhaspel op maat nodig heeft.

Voordelen van Reelcraft haspels
Het gebruik van een haspel voor specifieke arbeid brengt veel voordelen met zich mee. Een belangrijk aspect is dat u er een veiliger werkomgeving mee creëert. Een slang-, kabel- of industriehaspel is namelijk gemakkelijk op te rollen wanneer deze niet in gebruik is. Dit voorkomt dat er snoeren over lange afstanden op de werkvloer liggen. Het efficiënte in- en uitrolsysteem zorgt er ook voor dat snoeren, kabels en slangen minder snel slijten of beschadigen. Een opgerolde elektriciteits- of andere kabel gaat bovendien langer mee dan een snoer dat op een kluwen bewaard wordt. Het gebruik van een Reelcraft werkt dus ook kostenbesparend.

Heeft u slanghaspels, industriehaspels of Reelcraft-accessoires nodig in de buurt van Rotterdam? Bel of mail dan met Bijl & De Jong.